زیاده روی در مصرف گوشت قرمز به عارضه های مختلفی در گیر خواهید شد این دسته غذایی تاثیرات منفی بر قلب و عروق می گذارد همینطور منجر افزایش سنگ همه در افرادی که همگی سنگ ساز دارا هستند می شود می خواهیم در زمینه بعضا دیگر از زخم های ناشی از مصرف گوشت قرمزرنگ بگوییم
نکته در قضیه نخوردن گوشت
مصرف یا عدم مصرف گوشت کاملاً یک انتخاب شخصی می باشد . در حالیکه برخی اشخاص نمیتوانند دوری از مواد گوشتی را در ذهن خود تصور کنند، برخی اشخاص ممکن است، ادراک نمایند رژیم غذایی گیاهی سالمتر و قابل تحملتر میباشد . تاکسی سرطان سازمانی جهانی سالم (WHO) گزارش هشدار دهندهایی در اکتبر ۲۰۱۵ منتشر کرد .
گزارش بر پایه پژوهش ها ۲۰ ساله در مورد پتانسیل دلیل سرطان در ۲ تیم هواداران گوشت قرمز رنگ و گوشت فرآوری گردیده انجام گردیده بود . گوشت قرمز دربرگیرنده همه انواع گوشت از گزاره گوشت گاو، بره، گوساله، گوسفند، خوک و اسب میگردد . گوشت فرآوری گردیده مشتمل بر گوشتی می باشد که فرآیندهای نمکزنی، نگهداری، دودزنی و تخمیر بر روی آن انجام شده و دیگر به صورت ارگانیک نیست . از جمله گوشتهای فرآوری گردیده میتوان به سوسیس، هات داگ، گوشت کنسرو شده، گوشت دودی، همبرگر و غیره اشاره کرد .
زیاده
روی در مصرف گوشت چه عوارضی داراست و کاهش مصرف چه فوایدی دارد؟ بر پایه تحقیقات، مصرف منظم گوشتهای فرآوری گردیده با سرطان روده رابطه بی واسطه دارد . مصرف روزمره ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را در شخص بالا میبرد . پیشتر از این پژوهشگران اثبات کرده بودند که مصرف گوشتهای فرآوری شده به تنهایی سرطان زا نیستند . خطر سرطان وقتی فراتر میرود که فرد از همگی مدل گوشت قرمز و فرآوری شده استعمال نماید .
در حالیکه فواید تغذیهایی گوشت قرمز قابل توجه هستند، خطرهای سالمی برای شخصی که مرتباً گوشت قرمز مصرف می کند از فواید آن مهمتر میباشد . هنگامی پای سلامتی و تغذیه در در بین می باشد بایستی بهترین تصمیم را بگیرید . با ما هم پا گردید تا بدانید زمانی تصمیم به جدا مصرف گوشت در رژیم غذایی را دارید، باید بدانید بدن شما چطور تخت تأثیر این زمینه قرار میگیرد .
۱-
ارتقای تندستی قلب التهاب، مکانیزم واکنش دفاعی بدن در مقابل هجوم میکروارگانیزمها و ویروسهایی میباشد که موجب بیماری میگردند . به هرحال، غذاهایی مثل گوشت التهابآور هستند و ممکن میباشد موجب استمرار التهاب شوند . تداوم التهاب عامل بخش اعظمی از بیماریها نظیر بیماری قلبی میباشد .
Neu5Gc یک مولکول هست که در بدن تولید نشده و در گوشت قرمزرنگ یافت میشود . بر شالوده نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۱۵، هنگامی شما گوشت قرمز رنگ مصرف میکنید، بدن شما با فعال سازی التهاب به عنوان جواب سیستم ایمنی به این مولکول فرنگی پاسخ می دهد . با مصرف منظم گوشت قرمز رنگ بدن مرتباً با دوام التهاب به این موضوع جواب میدهد .
همینطور بر پایه نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۱۳، گوشت قرمزرنگ ترکیبی به اسم ال-کارنتین (L-carnitine) دارد، زمانیکه این مخلوط با باکتری روده برخورد نشان دهد موجب بسته شدن رگهای خونی میشود . رگهای خونی مسدود گردیده یک عدد از عوامل بیماریهای قلبی عروقی وابسته به مرگ است . از طرف دیگر، رژیم غذایی گیاهی عمدتاً ضد التهاب میباشند و موجب سلامتی قلب میشوند .
۲-
جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان تورم یکی از عارضه ها بیماریهایی که موجب مرگ می شوند از پاراگراف سرطان می باشد . تحقیقات اخیر ارتباط فی مابین ارتقا خطر ابتلا به سرطان و مصرف گوشت قرمزرنگ را ثابت کردهاند . بر شالوده نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۰۴ مصرف گوشت فراوان با شیوع سرطان روده (سرطان روده بزرگ، راست روده و شکم) رابطه داراست .
هنگامی گوشت با جایگاه حرارت بالا پخته یا دودی میشود، باعث آزاد سازی مواد شیمیایی می گردد که DNA آدم را تغییر داده و آنها را مستعد ابتلا به سرطان مینماید . رژیم غذایی گیاهی چنین مشکل ها و پیامدهایی را در بر ندارد . گیاه خواران نسبت به گوشت خواران کمتر مستعد و در خطر ابتلا به سرطان میباشند .
تغییرو تحول رژیم غذایی از گوشت به گیاه، ساخت و ترشح اسیدهای صفرا و استرولهای خنثی را کاهش داده و متعاقباً موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان روده میشود . اسیدهای صفرا و استرولهای خنثی بخشی از کارداران خطرناک ابتلا به سرطان روده میباشند .
۳-
مجال معاش طولانیتر بر شالوده نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۰۳ در موضوع الگوی زندگی افراد گیاهخوار و گوشتخوار، دانشمندان دریافتند اشخاص گیاهخوار زندگی طولانیتری نسبت به اشخاص گوشت خوار دارا هستند . براساس یک مطالعه در سال ۲۰۱۲، اشخاصی که عمده گوشت قرمز رنگ مصرف کرده بودند زودتر به سرطان و مرگ دچار شده بودند .
۴-
کاهش وزن تغییر رژیم غذایی از گوشت به رژیم اندک کالری گیاهی موجب استارت فرایند کاهش وزن در تمامی افراد می گردد . بر پایه نتایج تحقیقی در سال ۲۰۰۷ معین شد، رژیم غذایی کاملاً گیاهی با کاهش وزن اشخاص دارای بیش تر وزن در ارتفاع دوره یک الی دو ساله رژیم گیاهی مرتبط می باشد . رژیم گیاهی بی نیاز از فیبر هست و فیبر با شاخص عده بدنی زیر و وزن رابطه بی واسطه داراست . غذاهای گیاهی در مواد مغذی غنیتر و در کالری پایینتر از غذاهای گوشتی میباشند .
۵-
دوری از دیابت مقاومت به انسولین شرایطی است که تن آغاز به تقابل با انسولین می نماید . انسولین هورمونی می باشد که سطح بالای قند خون را کنترل مینماید . ارتقاء وزن به خصوص در حیطه شکم با توسعه و گسترش دیابت دارای ربط هست . رژیم ناچیز کالری گیاهی موجب در دست گرفتن وزن و تهیه و تنظیم حساسیت انسولین در بیماران دیابتی میشود .
گوشت قرمز به خصوص جور فرآوری گردیده دربرگیرنده مقدار متعددی سدیم، نیترات و نیتریت میباشد . تمامی این مواد از طرز پرهیز از کار سلولهای بتا مسئول ساخت انسولین، آلرژی انسولین را بالا می مارک . غذاهای گیاهی خطر دیابت را کاهش می دهند .
۶-
در دست گرفتن فشار خون براساس فیض یک تحقیق در سال ۲۰۱۵، گوشت قرمزرنگ با فشار خون بالا رابطه بی واسطه دارد . زمانی باکتریهای روده گوشت قرمز رنگ را تجزیه مینمایند ترکیبی به نام trimethylamine-N-oxide آزاد شده که موجب بالا رفتن فشار خون می گردد . علاوه بر این، گوشت قرمز دربردارنده اندازه زیادی چربیهای اشباع گردیده و سدیم میباشد که موجب مسدود شدن رگهای خونی و سبب بالا رفتن فشار خون می شود . یک تحقیق در سال ۲۰۱۴ ارتباط رژیم غذایی گیاهی و فشار خون زیر را به ثابت رساند .
۷-
خلاص شدن از دردهای روماتیسم مفاصل تحقیقات نشان دادهاند، رژیم های غذایی منحصر به فرد میتواند سبب بهبود و تغییر تحول میکروارگانیسمهایی شود که در کاهش درد روماتیسم مفاصل نقش با اهمیت دارا هستند . بیمارانی که روماتیسم متوسط تا شدید دارند با تغییر و تحول رژیم غذایی خود به رژیم گیاهی اندک کالری کاهش معنادار علامتها روماتیسم و درد را گزارش کردند .
۸–
بهبود جوشهای بدن گوشت مرجع غنی از ویتامین B12 میباشد . ارتقاء این ویتامین می تواند موجب بروز جوش و آکنه شود . بر پایه نتایج تحقیقات، منفذهای پوست در اشخاصی که دچار آکنه گردیده نسبت به سایرافراد متعدد میباشد و همچنین تزریق این ویتامین موجب بروز جوش در تن می شود . بنابراین زیرا مواد گوشتی بی نیاز از ویتامین B12 هستند، مصرف فراوان مواد گوشتی ممکن میباشد موجب پیدایش جوش بر روی پوست شود .